Een gezond dieet is ook belangrijk bij sondevoeding

Blended diet sondevoeding

Blended diet sondevoeding

Inspirerende presentatie met praktische handvatten

Wanneer iemand ziek is, is goede voeding een van de belangrijkste ondersteuners. We raden het alle patiënten aan, maar patiënten met sondevoeding worden hierin vaak vergeten. 

Wist je dat de meeste sondevoeding geen verse ingrediënten bevat en dat je elke dag precies dezelfde voeding krijgt? En wist je dat een (di)vers dieet enorm belangrijk is voor de weerstand, symptoombestreiding en darmgezondheid van een patiënt? 

Door zelf sondevoeding te maken van verse ingrediënten via een blender (blended diet) heeft een patiënt met sondevoeding de optie om weer divers en vers te gaan eten. 

Ik vertel je graag over hoe blended diet mijn gezondheid verbeterde en hoe blended diet werkt. 

"Eten is een enorm belangrijk cultuur element. Dankzij blended diet kan ik daar weer aan deelnemen. De waarde daarvan in onschatbaar!"

Interactieve presentatie 
over blended diet sondevoeding

In de presentatie neem ik je mee in mijn persoonlijke reis met sondevoeding, hoe ik blended diet ontdekte en hoe het mijn gezondheid drastisch verbeterde. De presentatie bestaat uit informatie over blended diet en de voordelen daarvan, casussen van patiënten en een interactief element waarbij de luisteraars in de schoenen van patienten met sondevoeding gezet worden. Luisteraars lopen weg met een nieuwe blik op zorgverlening, sondevoeding en kwaliteit van leven. 


Maatwerk

De presentatie wordt op maat gemaakt op het doel van de bijeenkomst. Ik verdiep me in de uitdagingen waar jullie als team en organisatie voor staan. Wat is de situatie op dit moment? Waar willen jullie heen groeien? Ik pas de presentatie aan op het niveau van de deelnemers (managementteam, teamleiders, medewerkers).

Duur presentatie: in overleg, 20 tot ca. 45 minuten.
Interactie: Zeer gewenst!
Beeldmateriaal: PowerPoint presentatie met vlot beeldmateriaal.
Online vs live: deze lezing is zowel live als online te volgen.