Discord sever

Heb jij behoefte aan meer social contact? 
Word dan lid van mijn Discord server Friendship Bubble! 

Over Friendship Bubble

Vrienden maken ging vroeger zo makkelijk. Tijdens de middagpauze zat je met je pindakaas boterham naast Wessel op de schommel, kwam je erachter dat je allebei een het huis Anubis broodtrommel had en bam, je had een vriend erbij.

Wanneer je ouder wordt, is het blijkbaar allemaal wat complexer. Maar waarom? Vooral omdat we vastgeroest zitten in onze eigen bubbels van de mensen die we kennen. Omdat we bang zijn ons open te stellen voor nieuwe mensen. Want wat als ze mij gek vinden? Wat als het niet klikt? Wat als... Wat als het wel gezellig is? 

Wil je jouw Friendship Bubble uitbreiden? Dan is het misschien een leuk idee om lid te worden van onze Discord server! Helemaal gratis 😉

Iedereen is welkom bij Friendship Bubble. Jong (vanaf 16) en oud, met of zonder beperking, queer of hetero, man of vrouw, cis of trans, neurotypisch of neurodivers, introvert of extravert. Het enige vereiste is dat je respectvol en openminded met elkaar omgaat. 

Reviews

Lees hier alle ervaringsverhalen van de leden van Friendship Bubble! 

Groepsregels

Mensen uit alle hoeken van de samenleving zijn welkom bij Friendship Bubble. Al die diversiteit zorgt ervoor dat we met z’n allen inclusiviteit moeten promoten. Dat doen we door de volgende regels aan te houden:

Social media

Volg Friendship Bubble ook op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen! Via instagram kan je ook een DM sturen voor de aanmeldlink

Ervaringen

"Wat heeft de server mij gebracht? Acceptatie. Ik heb altijd moeite gehad met het vertrouwen van mensen omdat ik bang was dat niemand mij zou accepteren zoals ik ben, maar daar hoef ik hier totaal niet bang voor te zijn!"
-Laura, 25 jaar

"Friendship Bubble is als een warm bad. Het is de eerste plek waar ik kon zijn zoals ik ben en niet mij continu aan t verontschuldigen was voor mijn awkwardheid."
-Romy, 30 (mod)

"De server heeft mij gebracht dat ik mijzelf meer heb leren kennen en er ben achtergekomen dat ik non binair ben en dat ik mij ook meer mijzelf voel en dit ook durf te uiten naar de buitenwereld." 
-Luna, 20 jaar

"Ondertussen voel ik mij onderdeel van het interieur in de server, wij hebben zo’n warme plek waar iedereen welkom is." 
-Tink, 33 jaar (mod)

"Ik had het gevoel dat ik niet in deze wereld thuis hoorde en ik isoleerde mezelf steeds meer. Tot dat ik Friendship Bubble leerde kennen via een post op Instagram.Door Friendship Bubble is mijn sociale wereld groter geworden."
-Lisa, 27 jaar

"Samen tijdens het koken of make uppen video bellen, of een Catan toernooi zorgen voor meer sociaal contact. Dat miste ik ontzettend! Het is anders dan elkaar in het "echt" zien maar het is zo'n fijne groep mensen dat ik het "echte" minder mis. ♥️" 
-Felicia, 24 jaar

"Het is nu gewoon een plaats waar ik mij veilig voel om mijzelf te zijn en te kletsen. Dat terwijl ik er pas 2 weken in zit. Kortom een super gezellige en veilige plaats."
-Anne, 17 jaar

"Elke dag sta ik versteld van hoe open en authentiek iedereen in de groep is en hoe ze keer op keer elk nieuw lid met open armen ontvangen. De sfeer is zo enorm veilig en gemoedelijk"
-Lauri, 24 jaar (oprichter & mod)