Jouw stress is mijn uitdaging!

Mijn doel is stress wegnemen van de mensen die mij inhuren. 

Of dat nu is als virtual assistant zodat jij weer kan werken aan de dingen die jij echt leuk vindt. 

Of als disability activist die andere mensen met een beperking helpt om het medisch systeem te navigeren en hun leven zo leuk, zelfstandig en fijn mogelijk in te richten. 

3 korte verhalen over mij

Hoe andere helpen mijn leven verbeterde

Een aantal jaar terug werd ik door het bestuur van de Lymevereniging gevraagd of ik het media team kon komen versterken als vrijwilliger. Ze zagen wat ik met mijn eigen social media profielen had bereikt en wilden graag gebruik maken van deze skills. Omdat ik toen der tijd nog te ziek was voor een betaalde baan, ben ik met beide benen in dit project gesprongen.

Mijn taken groeiden van af en toe wat posts plaatsen op de Instagram pagina van de Lymevereniging, naar de rechterhand worden van bestuurslid communicatie. Als virtual assistent waren taken zoals de content voor social media maken, als journalist stukken voor het Lyme Magazine schrijven, een landelijke voorlichtingscampagne vormgeven, vrijwilligers opleiden en een groot evenement organiseren geen zeldzame gebeurtenis.


Daarnaast mocht ik via de Lymevereniging allerlei cursussen en certificaten halen die niet alleen bij dat vrijwilligerswerk, maar ook in de toekomst bruikbaar zijn. Dankzij de kans om bij de Lymevereniging zo te groeien, sta ik nu weer op de arbeidsmarkt, gewapend met kennis en ervaring. 

Liefde voor zelfontwikkeling en leren

Al zo lang als ik mij kan herinneren, ben ik gedreven om alles in deze mooie wereld te begrijpen. "Waarom werkt dit zo?" en "Hoe kan ik dat ook doen?" waren vragen die mij door mijn kinder- en tienerjaren heen bezighielden.

Ook nu als volwassene is nieuwe dingen leren een van mijn grooste hobby's. Ik doe per jaar verschillende cursussen en trainingen en lees verschillende informatieve boeken om mijzelf te ontwikkelen en anderen nog beter van dienst te kunnen zijn. Geregeld volg ik ook meerdere cursussen over hetzelfde onderwerp om ook daarvan verschillende invalshoeken te leren. 

Onderwerpen waarover ik afgelopen jaren cursussen en trainingen gedaan heb zijn: 

  • Een team oprichten en aansturen
  • Instagram strategie en content ontwikkeling
  • Online producten zoals cursussen, seminars en ebooks ontwikkelen, lanceren en promoten. 
  • Mediatraining 
  • Productiviteit en tijd optimalisatie
  • Sondevoeding
  • Grenzen stellen en rust nemen

En nog veel meer!

Van je beperking je kracht maken 

Ik heb de ziekte van Lyme stadium drie. Kort gezegd betekent dit dat ik de borrelia bacterie overal in mijn lijf heb zitten. Mijn bloedbaan, mijn organen, mijn hersenen, alles. En dit betekent dus ook dat eigenlijk alles in mijn lijf aangetast is door die bacterie. 

 

Ik merk dat de maatschappij vaak verwacht dat ik door dit alles in de put zou zitten. Want wie wil er nu zo leven?! Gek genoeg ben ik eigenlijk heel tevreden met mijn leven. Natuurlijk was het handiger geweest als ik gezond was, maar ik heb door de jaren een heel fijn leven opgebouwd.

Ik heb leren luisteren naar mijn lijf, een routine gevonden die werkt en weet alle paden binnen de zorg aardig goed te bewandelen. De skills die ik door ziek zijn geleerd heb, blijken ook praktisch te zijn in de bedrijfswereld.

Geduld hebben, bureaucratie navigeren, administratie bijhouden, rekeningen declareren, hulp vragen, duidelijk communiceren, tijd optimaal indelen, prioriteiten stellen en oplossingsgericht denken zijn allemaal skills die ik enorm veel heb moeten verbeteren door mijn ziekte en die elke dag nog van pas komen bij mijn werk. 


Je kan mij nog beter leren kennen via: 

Instagram

Wekelijks echte verhalen uit mijn leven, vlogs en tips over selfcare, slow living, leven met een beperking en sustainable productivty.

Tiktok

Praktische tips en uitleg over over leven met de ziekte van Lyme, sondevoeding en hulpmiddelen. 

Youtube

Vlogs en informatieve video's die een meer in depth format verdienen dan de 60 seconden op Instagram en Tiktok.

Je hebt mij misschien gezien bij...