Tijd voor een virtual assistant!

Je stapt als vrouwelijke ondernemer vol energie in je dag, klaar om je bedrijf te laten groeien. Maar al snel raak je verstrikt in een doolhof van taken. De vragen van klanten op social media blijven onbeantwoord, je inbox lijkt een overstroming en de planning voor dat aankomende bedrijfsevenement staat nog in de kinderschoenen.

Deadlines schuiven ongenadig op, en wat ooit een overzichtelijke to-do list was, lijkt nu te exploderen. HELP!

Dan, als een onaangename verrassing, besef je dat er ook geen pakkende content meer is voor je Instagram account. De vormgeving van dat nieuwe ebook, die powerpoint presentatie voor bij je lezing en die ondernemer die je nog zou bellen voor een samenwerking liggen ook nog op je bord. Bam, weer vier nieuwe taken op je to-do lijstje.

Was jij niet begonnen met ondernemen zodat je meer vrijheid had en juist zelf kon kiezen welke taken je wilde doen? In plaats van achter de feiten aanrennen en nog meer nare 'moetjes' hebben dan je in loondienst had? Wat jij wil is je fulltime focussen op de dingen die jouw hart sneller laten kloppen; het helpen van je klanten en je bedrijf laten groeien! 

Laat mij je helpen. Als virtual assistant bied ik creatieve ondersteuning, klantenservice, organisatorische hulp en brainstormsessies. Samen zorgen we ervoor dat jij je kunt richten op wat je het liefste doet, terwijl ik de rest naadloos voor je regel.

Mijn aanbod bestaat uit:  

Creatieve support

Je wilt eigenlijk je huisstijl op alle vlakken van je bedrijf laten doorlopen voor een professionele uitstraling, maar oh my god, wat is dat een gedoe... 

Laat mij de creatieve ondersteuning zijn die je zoekt. Ik breng jouw visie tot leven met unieke ontwerpen, van opvallende social media posts tot interessante presentaties. Laat de visuele consistentie aan mij over, zodat jij je kostbare energie kunt steken in datgene wat jouw missie voortstuwt.

Klantenservice support

De gedachte aan het beantwoorden van talloze DM's, e-mails en klantenvragen bezorgt je nu al hoofdpijn? 

Ik bied de klantenservice support die je nodig hebt. Van snelle reacties op social media tot het beheren van je inbox, en van klanten bellen tot afspraken inplannen - ik neem het graag van je over. Laat mij de klantinteracties beheren, zodat jij je kunt concentreren op de kern van jouw bedrijf. Geef je energie een boost en laat de klantenservice aan mij over.


Organisatie support 

Voel jij je overwhelmed door de constante stroom van taken? Heb je eindeloze to-do-lijstjes en een chaotische agenda? Mijn organisatie support biedt een helpende hand. 

Van het managen van je e-mails tot het stroomlijnen van je agenda en het coördineren van evenementen - ik ben er om de details te beheren. Zo kun jij je creatieve energie en passie volledig benutten, terwijl ik zorg voor de operationele aspecten.


Brainstorm sessie 

Creatieve chaos in je hoofd? Tijd voor een brainstormsessie! 

Leg alles waar je over struikelt bij mij neer, en laten we samen de mist optrekken. 

Ik help niet alleen bij het terugvinden van overzicht, maar we creëren ook een doeltreffend stappenplan dat jij zelf kunt uitvoeren. Prijsoverzicht

Supporttaken flexibel 

Heb je een eenmalig project dat je wilt uitbesteden? Dan is flexibel de oplossing voor jou! Je huurt mij in voor de uren die je mij nodig hebt. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we de taken en stellen we samen een tijdsindicatie op, zodat ik precies aan jouw behoeften kan voldoen.

€60,- per uur

Supporttaken strippenkaart

Heb jij mij niet iedere maand nodig?  Dan biedt de strippenkaart de perfecte oplossing. Hiermee kun je mijn flexibele ondersteuning afstemmen op jouw behoeften gedurende een periode van 3 maanden. Je kunt kiezen uit strippenkaarten van 5, 10, 15 en 20 uur, met de mogelijkheid om extra uren toe te voegen in overleg.

€55,- per uur


Supporttaken abonnement

Heb je regelmatig behoefte aan mijn ondersteuning voor jouw bedrijf? Dan is een abonnement de meest voordelige keuze. Met een abonnement reserveer je maandelijks vaste uren exclusief voor jou. Samen bepalen we de taken en het aantal uren tijdens onze afspraken.

*Minimale afname van 3 uur per maand & minimale periode van 3 maanden

€50,- per uur

Brainstorm sessie

Ideaal voor iedereen die barst van de ideeën maar vastloopt in de uitvoering en het structureren van deze ideeën.  
De brainstormsessie is jouw ticket naar helderheid! Ik pluk alle chaotische, leuke plannen uit je hoofd en zorg dat alles gestructureerd terug op jouw bord komt. Zo kun jij snel weer vol enthousiasme je briljante plannen tot leven brengen!

€79,- (sessie van 1 uur)

Wie is Lauri?

Altijd ontving ik dezelfde terugkoppeling van mijn samenwerkingen: "Jij hebt werkelijk een talent voor het stroomlijnen van duizend ideeën en vervolgens deze op een creatieve en integere manier uit te voeren, met alle puntjes op de i." Binnen elke organisatie waar ik actief was, klom ik snel op tot de rechterhand van mijn leidinggevende, waarbij ik hielp het schip soepel te laten varen.

Op dit moment zet ik deze vaardigheden in als Virtual Assistant bij diverse ondernemers. Met meer dan 5 jaar ervaring en een scala aan cursussen en certificaten op mijn naam, durf ik met zekerheid te zeggen dat ik jouw werk niet alleen 10 keer makkelijker, maar ook leuker kan maken.

Ik beloof je geen omzet van 100.000 euro per maand, geen virale bekendheid of de kennis van elk programma. Wat ik je wél kan beloven, is dat ik aandachtig luister naar al jouw ideeën, mijn eigen inbreng toevoeg via mijn ervaring en kennis, en jouw chaotische situatie transformeer tot gestructureerdheid. Stap voor stap.


Ben jij klaar voor de volgende stap in je onderneming?


Jouw succesverhaal begint met één eenvoudige stap: een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Plan deze vandaag nog gratis in en geef jouw onderneming de boost die het verdient!

Portfolio social media management